Trivselkvällar

Onsdagar oktober - april kl.19.00

Trivselkvällar hålls på onsdagar under högsäsong oktober till april. Vad kvällarna handlar om ser du i vår kalender på startsidan.
Insläpp kl 18.30
Program kl 19.00

Inträde (där inget annat anges)
Programkväll, förtäring och dryck ingår i priset
€6 för medlemmar i Svenska kyrkan Gran Canaria
€8 för icke medlemmar.

Välkomna!

Vill du bidra till våra trivselkvällar i höst?

Har du något intressant att berätta? Sjunger eller spelar du? Onsdagar från mitten av oktober ordnar vi trivselkvällar. Hör av dig om du vill bidra!
Trivselkvällarna i kyrkan kan innehålla ett föredrag, sångframträdande eller kanske ett musikquiz. Det får gärna vara lite folkbildande.

Trivselkvällarna inleds med något att äta och dricka och efter ungefär en halvtimme börjar programmet som pågår omkring en timme.

Hör av dig till kyrkoherde Eva Sundelin Isaksson om du vill veta mer och anmäla ditt intresse! Hoppas vi hörs!

Mejla Eva Sundelin Isaksson eller ring +34 639 833 074