Foto: Biörn Kjellman

Pilgrimsvandring med KG Hammar och Lotta Fång

”PAX - en vandring för fred genom ickevåld”.

Som ett förprogram till Gotlands kyrkvecka arrangeras en pilgrimsvandring längs Ekstakusten. Vi går längs med havet i tystnad på hällar, grusvägar, skogsstigar och med utsikt mot Karlsöarna.

Vi vandrar under två dagar med start tisdag den 7/5 kl.10. Samling vid Gnisvärd strandkyrka och avslutar på onsdag kväll med att ansluta till Kyrkveckans utflyktsbuffé. Ledare för vandringen är biskop em KG Hammar, prästen Lotta Fång, präst i Landskrona och Lotta Lundberg-Ericsson, Sensus. Vandringslängd är ca 15 km per dag. För att delta i vandringen krävs vana att gå och att man orkar bära sin egen matsäck.

Transport till starten av vandringen vid Gnisvärd ordnar du själv. För återresan finns möjlighet att åka med i Kyrkveckans utflyktsbuss (anmäl detta). Deltagare som även deltar i kyrkveckan har företräde till pilgrimsvandringen.

Antal: minst 10 och max 20 deltagare (först till kvarn…)

Kostnad: 1200 kr/person inkl. mat och logi (dubbelrum med wc och dusch) på Warfsholms pensionat, Klintehamn. Ni behöver ha med egen matsäck första dagen samt märkt termos och matlåda. Avgiften faktureras tillsammans med resten av deltagaravgiften för Gotlands kyrkvecka

Anmälan för vandringen: senast 25 april till lotta.lundberg-ericsson@sensus.se 
Frågor om vandringen även det till Lotta Lundberg-Ericsson tfn: 0709-22 82 54