Pilgrimsvandra med KG Hammar

FULLTECKNAD: Inled Gotlands Kyrkvecka med en pilgrimsvandring tillsammans med biskop emeritus KG Hammar med temat "Tunna ställen".

DETTA ARRANGEMANG ÄR NU FULLTECKNAD. KONTAKTA ENLIGT NEDAN FÖR EVENTUELL RESERVPLATS.

Som ett förprogram till Gotlands kyrkvecka arrangeras en pilgrimsvandring på Fårö. Vi vandrar under två dagar med start på Fårö klockan 10 på tisdagen och avslutar på onsdag kväll. Ledare för vandringen är biskop em KG Hammar, prästen Lotta Fång och Britt Andersson, Sensus.
Vandringslängd är cirka 15 km per dag. För att delta i vandringen krävs vana att gå och att man orkar bära sin egen matsäck. Deltagare som även deltar i kyrkveckan har företräde till pilgrimsvandringen.

Antal vandrare: minsta antal för att genomföra vandringen är 10 och max 20 deltagare (först till kvarn…)
Kostnad: 1300 kr/person inklusive mat och logi
(dubbelrum med wc och dusch) på Fårö kursgård.

Man behöver ha med lakan och handduk, egen märkt termos och matlåda. Faktureras tillsammans med resten av deltagaravgiften för Gotlands kyrkvecka.
Intresseanmälan för vandringen senast 15 april till Britt Andersson telefon 0709-22 82 54 eller genom e-post.

"Temat "Tunna ställen" är en metafor från den keltiska kristendomen som vill fånga in att Gud är närvarande överallt och alltid men blir märkbar, synlig, på "tunna ställen".
KG Hammar