Other languages with Google Translate

Floden

Fredag klockan 19:00 bjuder Länsteatern på Gotland på en föreställning baserad på sånger av Peter Gabriel i domkyrkan.

Förälskelse, passion. Vi har alla drabbats. Njutit. Kärleken är underbar. Man träffar någon – på jobbet, på krogen, på en kvällskurs, under en semester. Vi blir ihop, vi blir ett par. Vi älskar varandra, fast vi är olika. Visst är det underbart? Jo. Eller? Jag älskar dig. Men står vi ut med varandra? ? Kan vi ta oss över floden?

I vår föreställning försöker två varelser leva tillsammans, trots sin olika bakgrund, trots sina olika drömmar.

Skådespelare: Lennart Bäck och Martyna Lisowska. Musiker: Erik Törner, Jakob Jonsson och Robert Wahlström