Anmälan

Nu finns det ett program för Gotlands Kyrkvecka 2018 med olika seminarieval att anmäla sig till. Förutom våra tre huvudinspiratörer kan du välja mellan 13 olika eftermiddagsseminarier.

Länken nedan leder dig direkt till anmälningsformuläret för Kyrkveckan. Den kommer att öppnas i ett nytt fönster, så du kan återgå och läsa om dina val medan du fyller i.

När du fyllt i formuläret ska du få upp en sida som bekräftar detta samt berättar att du kommer få e-post till den adress du angivit. Får du inte upp denna sida och inte heller någon e-post kan du kontakta Monica Sjögren på Sensus Gotland.

Du kommer till anmälningsformuläret genom den här länken.

Passa gärna på och ladda ner programmet och läs mer om Gotlands kyrkvecka medan du anmäler dig. Det öppnas i ett nytt fönster.