Cyclar

Cykelväg mellan Ryfors skola och Göteryds kyrka

När väg 120 skall breddas mellan Ryfors skola och Göteryds kyrka vill Göteryds pastorat att en cykelväg skall anläggas längs med väg 120 eller i nära anslutning till väg 120.
Det är bra för bygden att på ett miljövänligt sätt transportera sig mellan Göteryds kyrkby och Ryfors skola.
Det är också en framtidsangelägenhet för en levande landsbygd att man på ett barnvänligt sätt kan röra sig från Ryfors skola till sjön Römningen eller studiebesök till Göteryds kyrka eller vackra naturvandringar längs Länsstyrelsens skyddsreservat på udden, vid Sjön Römningen. Det skulle också göra det lättare att med cykel ta sig till Oreberget och andra vackra utflyktsmål.

Skriv under och sprid gärna informationen.

GDPR
Vi behandlar din underskrift i enlighet med GDPR, se vår GDPR policy på vår hemsida: Klicka här

FRAMSTÄLLNING: CYKELVÄG MELLAN RYFORS SKOLA OCH GÖTERYDS KYRKA

Jag är vägen och sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Johan 14:6