Videoblogg Möte Med Monika
Foto: Monika Hedlund

Vlogg - Möte Med Monika

En videoblogg om livskraft, livsglädje och tro

Videoblogg om livskraft, livsglädje och tro!

Vi möter hela tiden utmaningar i våra liv. Finns det något att ta hjälp av, hålla fast i när dessa sker? Kan vi få livskraft, livsglädje och tro med oss på vägen?

Med hjälp av Bibelns berättelser tar vi oss an våra liv och ser om vi kan hitta och träda in i spår som människor som levt före oss på denna jord lämnat och lämnar efter sig. För att därefter se vilka spår vi lämnar och vill lämna efter oss i våra liv. Kanske är de nya, gamla eller nygamla i våra liv.

Vloggen Möte Med Monika handlar i dess nuvarande form om att se avsnitten, i viss mån samtala via e-post och att praktisera och använda innehållet på sitt eget sätt med hjälp av praktiska övningar, bön och meditation kopplat till varje ämne.

Vi tar hand om både kropp och andlighet i denna vlogg.

Kom med i ett kreativt, nyskapande och spännande samtal via vloggen i Götene pastorat under namnet Möte Med Monika!

Info om vloggaren Monika Hedlund, präst och symbolpedagog i Götene pastorat, Svenska kyrkan

Jag har länge önskat konkretisera bibelberättelser och texter med hjälp av mina erfarenheter som symbolpedagog. En väg som handlar om att vara aktiv som människa, att hitta sin kreativitet och att se efter om och vad Bibelns händelser har att förmedla, bidra med till i mitt liv idag. Pandemin har fått mig att sätta igång denna process i mitt och församlingens liv just nu, men vloggen  sträcker sig till coronatider och bortom.

Välkommen till ett spännande möte!

1. Noas ark, del 1

2. Noas ark, del 2