Radio Kinnekulle

Radio Kinnekulle är en närradio med kristen profil. Ratta in 102,6 MHz och lyssna på oss!

Radio Kinnekulle - kyrkans förlängda arm
Sändningarna har pågått i mer än 30 år. Närradioföreningen är en paraplyorganisation för de föreningar som är med. Flera församlingar inom pastoratet är medlemmar och sänder prpgran, det kan vara gudstjänster eller andra sorters program. Det finns ett stort samarbete mellan de olika församlingarna. Exempel på program som sänds gemensamt är "Bröd från himlen", söndagens textläsning med utäggning samt programmet "Kärlek utan gräns", ett direktsänt program, där lyssnare har möjlighet att ringa in. Den kontakt som Radio Kinnekulle har med sina lyssnare visar arr radion och dess program är en mycket viktig del av livet för dessa människor. Radio Kinnekulle sänds över 102,6 MHz.

Varje torsdag sänds ett morgonrop på Radio Kinnekulle, kl. 6 och kl. 7.30. Programmen sänds på 102,6 MHz. Det kan vara morgonbön eller ”bara” tankar inför dagen. Kinnekulle församling svarar för dessa program och vi efterlyser folk som vill delta i morgonropen men gärna också i andra program vid andra tider. Du kan berätta något, läsa något eller förmedla funderingar i olika ämnen.

Kontakta Mattias Cedving.
E-post: mattias@radiokinnekulle.se.
Kontaktperson inom pastoratet är Björn Sjöstedt. Radions programtablå finns varje vecka i Götene tidning.

Kontakt och besöksadress

Närradioföreningen Radio Kinnekulle