Foto: Alex Giacomini

Kyrkomusiker 100 %

Vår kyrkomusiker Britt kommer att gå i pension inom kort. Nu söker vi hennes efterträdare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst

Nu söker vi en kyrkomusiker. Tjänsten är en heltid tillsvidaretjänst efter vår medarbetare Britt som kommer att gå i pension.

Vi söker dig som är behörig kyrkomusiker nivå C i Svenska kyrkan och som vill bli en av sex kyrkomusiker i Götene pastorat. Du kommer att ha din utgångspunkt i Kinnekulle församling med placering och arbetsrum i Forshems församlingshem där det finns ett arbetslag bestående av präst, församlingsvärdinna och pedagog. 

Tjänsten innebär ansvar för kyrkokör i Kinnekulle församling, ev. utvecklig av barn- eller ungdomskör samt gudstjänster och kyrkliga handlingar i församlingen, men du kommer förstås även att spela på gudstjänster och kyrkliga handlingar i hela pastoratet enligt schema och efter behov. 

Sommartid är Kinnekulle ett stort besöksmål. I området finns det även många fritidsboenden vilket påverkar det kyrkomusikaliska arbetet. 

Vi vill ta vara på och uppmuntra dina personliga gåvor. Götene pastorat vill vara en arbetsgivare där man kan växa som medarbetare.

Inför eventuell anställning kommer utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas.

Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt. 

Tillträde: 1 september eller efter överenskommelse

Upplysningar

Vikarierande kyrkoherde Leif Nordlander, tel. 0511-285 13 eller via e-post: leif.nordlander@svenskakyrkan.se

Facklig representant

Karin Ekenvi LF/KMR tel. 0512-79 72 16

Sista ansökningsdag: 30 maj 2022 - Intervjuer sker löpande

Märk din ansökan ”kyrkomusiker” 

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skickas till
Svenska kyrkan
Götene pastorat
Skolgatan 1
531 33 GÖTENE

Eller via e-post till leif.nordlander@svenskakyrkan.se