Kyrkogårdsarbetare- säsong och semestervikariat 2023

Svenska kyrkan Götene pastorat söker kyrkogårdsarbetare för säsongsanställning (1-2 platser) samt semestervikariat (ca 8 platser) under 2023.

Pastoratet består av fyra församlingar med 20 kyrkor och kyrkogårdar. Du som söker får möjligheten att arbeta med ett trevligt gäng som sköter utemiljön på dessa 20 kyrkogårdar.

Arbetsuppgifterna består av ogräsrensning, gräsklippning, bevattning samt andra vanligt förekommande skötselmoment inom arbetsområdet.

Ungefärlig anställningsperiod säsong: 2023-04-03 – 2023-11-03
Ungefärlig anställningsperiod semestervikarie: Enligt överenskommelse och efter behov under månaderna juni-augusti, ca 4-8 veckor.

För att lyckas i tjänsten är önskvärda egenskaper och meriter:
● Trädgårdsutbildning och/ eller dokumenterad erfarenhet av kyrkogårdsskötsel/parkskötsel.
● Du är serviceinriktad med god social kompetens.
● Du är flexibel och tar egna initiativ.
● Du har vana att hantera maskiner och verktyg, såsom åkgräsklippare och grästrimmer.
● Du har god grundfysik.

Krav för säsongsanställning: Körkort klass B

För anställning som semestervikarie är det meriterande om du innehar körkort klass B, men det är inte ett krav.

Ange i din ansökan om du är intresserad av främst säsongsarbete, semestervikariat eller båda delar.

Välkommen med din ansökan tillsammans med CV, meritförteckning samt referenser senast den 12 februari 2023.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Ansökan skickas till:

Emelie Karlsson Landén
E-post: emelie.karlssonlanden@svenskakyrkan.se

Eller via post
Svenska kyrkan Götene pastorat
Att: Emelie Karlsson Landén
Runstensgatan 1
533 31 GÖTENE

Upplysningar om tjänsten lämnas av kyrkogårdsmästare Emelie Karlsson Landén, tel. 0511-285 51 eller e-post: emelie.karlssonlanden@svenskakyrkan.se

Facklig representant

Kommunal - Helené Svensson tel. 010-442 85 86

I och med denna annons har Svenska kyrkan tagit ställning till val av annonsering och avböjer vänligen alla erbjudanden om hjälp med rekrytering.