Kontakt

Götene pastorat Besöks- och postadress: Skolgatan 1, 53331 GÖTENE Telefon: +46(511)28500 E-post till Götene pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Götene pastorat söker kyrkomusiker 100 %

Vi söker dig som är utbildad kantor och vill bli en av totalt sex kyrkomusiker i Götene pastorat. Huvuddelen av din tjänst kommer du att ha i Kinnekulle församling men du tjänstgör även över hela pastoratet. Vi söker dig som dels har din glädje i gudstjänster och kyrkliga handlingar och del är öppen för nya sätt att vara kyrkomusiker.

Detta är en tjänst som passar dig som är intresserad av att leda kör. För närvarande ingår ansvar för två vuxenkörer och en barnkör. I Kinnekulle församling finns ett gott ekumeniskt samarbete med andra församlingar som vi vill fortsätta att utveckla. Kinnekulle är inte minst sommartid ett stort besöksmål. Det påverkar också kyrkans liv med t.ex. sommarkyrka, pilgrimsvandringar och olika satsningar mot turister och sommarboende. Flera av Kinnekulles kyrkor är även populära dop och vigselkyrkor – inte minst på sommaren. Klappar ditt hjärta lite extra för ungdomar finns möjlighet att få vara en del i ett ungdomsprojekt som planeras starta inom kort.

Vi vill försöka ta till vara och uppmuntra dina personliga gåvor. Götene pastorat vill vara en arbetsgivare där man kan växa som medarbetare.

Du blir en del av det lokala arbetslaget i Kinnekulle församling men också av hela pastoratets personalgrupp om ca 54 personer. Därför behöver du vara flexibel och ha lätt för att samarbeta. Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt.

Tillträde: 1 januari eller enl. ök.

För mer information kontakta kyrkoherde Claes Björndahl tfn 0511-285 13 eller claes.bjorndahl@svenskakyrkan.se

Facklig repr: KMR, Majken Frid-Larsson, 070-268 57 66.

Ansökan med CV och de handlingar du önskar åberopa samt löneanspråk skickar du till: Götene pastorat, Skolgatan 1, 533 31 Götene eller e-post enl. ovan. Sista ansökningsdag 26 oktober.