Foto: Alex o Martin IKON

Två diakoner 100%

Götene pastorat söker två vigda diakoner i Svenska kyrkan. Båda tjänsterna är heltid tillsvidaretjänster. Tjänsterna är placerade i Götene och Kinnekulle församling respektive Källby och Husaby församling. Som diakon arbetar du förstås även med det diakonala arbetet för hela pastoratet.

Tjänsten som diakon passar dig som gillar att arbeta med människor i alla åldrar och i olika sociala sammanhang. Vi söker dig som vill fortsätta arbetet med att skapa mötesplatser av olika slag. Samarbete är A och O i vår verksamhet såväl internt med personalen, som med ideella medarbetare och med externa aktörer.

Vi ser att du har en ekumenisk öppenhet, då vi har ett betydelsefullt ekumeniskt arbete i Götene.
Du behöver vara allround och bra både på korta snabba möten liksom att bygga längre relationer.
Vi vill ta vara på och uppmuntra dina personliga gåvor. Götene pastorat vill vara en arbetsgivare där man kan växa som medarbetare.

Inför eventuell anställning kommer utdrag ur polisens belastningsregister att efterfrågas.

Körkort och tillgång till egen bil är nödvändigt.

Tillträde: 1 september eller enligt överenskommelse

Upplysningar

Vikarierande kyrkoherde Leif Nordlander, tel. 0511-285 13 eller leif.nordlander@svenskakyrkan.se

Fackliga representanter