Foto: GettyImages

Sommar-MSS 2022

Kyrka idag – att leva i Guds mission! Sommar-MSS är för dig som är antagen/inskriven och studerar till diakon, församlingspedagog, kyrkomusiker och präst för Göteborgs stift. Vi vill att du är med på minst en Sommar-MSS under din studietid. Kursen ger 4 MSS-dagar. Tor 18 augusti – sön 21 augusti 2022, Helsjön folkhögskola

Hur är vi kyrka i den tid vi lever? Vad innebär det att leva i Guds mission? Spännande frågor kring de utmaningar och möjligheter som vi lever med idag. Under dessa dagar får vi med hjälp av föreläsare, workshops till gemensam reflektion kring vårt uppdrag att vara kyrka i vår tid. En av dagarna har vi glädjen att få biskopen på besök.  

Viktigt att tänka på vid anmälan är att du skall kunna medverka alla 4 MSS-dygn.

Tag med:

  • Anteckningsmaterial
  • Lakan och handduk.
  • Möjlighet till fritid finns så ta med badkläder och/eller idrottskläder.

Kostnadsfritt

Kost och logi i flerbäddsrum ingår i kursen. Göteborgs stift står för din kurskostnad vid MSS. Göteborgs stift ersätter också kostnader med billigaste färdsätt för resor till och från MSS enligt reseersättningspolicy för profilyrkesstudenter. Spara kvitton! Förhinder skall anmälas senast 2 veckor innan kursstart alternativt mot sjukintyg annars kommer du att faktureras 1000 kronor.

Tor 18 augusti 2022 10.00 – sön 21 augusti 2022 15.00, Helsjön folkhögskola   
Anmäl dig här senast den 1 augusti 2022