ungresurs.nu

Letar du efter något meningsfullt efter gymnasiet? Alla ungdomar mellan 18 och 25 år som vill prova på hur det är att arbeta i Svenska kyrkan är välkomna att söka till ungresurs.nu!

Vad ska du göra nästa höst?

Kanske göra ett år i Svenska kyrkan? Ungresurs.nu ger dig en chans att reflektera över din tro samtidigt som du får vara verksam i en församling. Församlingen får i sin tur nya ögon på sin verksamhet och en extra resurs i sitt arbete. Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift driver tillsammans med Göteborgs stift och Helsjöns folkhögskola volontäråret ungresurs.nu.

Var och när?

I dagsläget har vi församlingar över hela Sverige och i Berlin som vill ta emot unga volontärer. Praktiken börjar i augusti-september och ansöker gör du via ungresurs.nu senast den 15 april. Sista dag för församlingar att ansöka om volontär är den 1 mars.

Mer information

På ungersurs.nu finns mer information! Du kan också maila info@ungresurs.nu om du undrar över något!

Vill du veta mer?

Kontakta mig gärna!