Riksårsmötet 2020

Den 6-8 augusti 2020 håller Svenska Kyrkans Unga sitt årsmöte i digital form för cirka 200 unga ombud i hela Sverige. Göteborgs distrikt kommer att representeras av 11 ombud och 1 ersättare.

Digitalt riksårsmöte via Zoom och VoteIT

Riksårsmötet 2020 kommer att äga rum den 6-8 augusti. Utifrån det rådande läget med coronaviruset och Folkhälsomyndighetens rekommendationer planeras ett digitalt årsmöte via nätet. Arbetet med detta pågår och mer information kommer löpande. Anmälan ska fortfarande ske via Medlemssidorna.

Mötesförhandlingarna beräknas pågå kl. 9-18 torsdag, fredag samt lördag, med lunchpaus 12-13 varje dag. Årsmötet genomförs delvis i det textbaserade verktyget VoteIT och delvis i videokonferenssystemet Zoom. Du som har anmält dig kommer att få instruktioner om hur det går till och en inloggningslänk via den e-postadress du har angett på Medlemssidorna.

Press och media bjuds in

Förbundsstyrelse, förbundskansli samt presskontakt kommer befinna sig fysiskt på Svenska kyrkans utbildningsinstitut i Uppsala. Det är också möjligt för representanter från pressen att besöka och bevaka arranegmanget. Läs mer om Pressinbjudan till Riksårsmötet här.

Göteborgs distrikt samlas på Åh stiftsgård

Göteborg kommer att representeras av 11 ombud och 1 ersättare som samlas på Åh stiftsgård i ett separat arrangemang. Förutom mötesförhandlingar kommer deltagarna att fira mässa, ha andakt och aktiviteter tillsammans.

Vill du veta mer?

Kontakta mig gärna!