Foto: Ikon

Distriktsårsmötet

Distriktsårsmötet är Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stifts högsta beslutande organ. Då har medlemmarna makt och möjlighet att påverka och fatta beslut om framtida verksamhet. Utöver själva mötet bjuder helgen på massa annat kul. 16-18 apr 2021, Harplinge

Distriktsårsmötet är Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stifts högsta beslutande organ. Där fattas bland annat beslut om organisationens budget, verksamhetsplan och eventuella stadgeändringar. Där väljs också ordförande och distriktsstyrelse för kommande mandatperiod.

Utöver själva mötet bjuder helgen på massa annat kul. Bland annat har vi gemensamma workshops, mässa, gudstjänst, andakter och dessutom hänger vi och leker lekar tillsammans. Förutom möjlighet att påverka organisationen är det också ett perfekt tillfälle att få nya härliga kompisar.

Här hittar du praktisk information om själva arrangemanget men också länkar till material och annat som kan vara bra att känna till och ha tillgång till inför distriktsårsmötet.

Kostnadsfritt för ombud från lokalavdelning
150kr för övriga deltagare
Kost och golvlogi ingår

När och var?