Nytt år - nytt medlemskap

Fortsätt vara en del av en större gemenskap även i år! Från den 1 januari går det att förnya medlemskapet för 2022 i Svenska Kyrkans Unga. Enklaste sättet att förnya sitt medlemskap eller att bli medlem är via Medlemssidorna.

Så här förnyar du medlemskapet på Medlemssidorna

• Gå in på Medlemssidorna.
  • Fyll i ditt medlemsnummer/personnummer och ditt lösenord längst upp till höger på sidan.
  • När du loggat in möts du av frågan om du vill förnya ditt medlemskap. Vill du byta lokalavdelning gör du det i listan, innan du klickar på ”förnya”.

Har du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt

• Klicka på ”Glömt lösenordet?” längst upp till höger på sidan.
  • Fyll i ditt medlemsnummer/personnummer och din e-postadress på den sidan du kommer till.

En förutsättning för att du ska kunna beställa ett nytt lösenord är att du har din e-postadress registrerad på Medlemssidorna. Om du inte har det, eller behöver ändra din e-postadress kan du skicka ett mejl till svar@svenskakyrkansunga.se. I mejlet anger du ditt medlemsnummer och den e-postadress du vill registrera. Du får ett mejl när din e-postadress är registrerad.

Mejl och SMS

I januari skickas ett mejl till de som har angett sin e-postadress på Medlemssidorna, med en påminnelse om att förnya medlemskapet. Det kommer också att skickas SMS till dem som har angett sitt mobilnummer på Medlemssidorna (mobilnumret måste dock vara unikt för att ett SMS ska gå ut, dvs har två personer angett samma mobilnummer kommer ingen av dessa att få ett SMS). Genom att följa länken i SMS:et kan medlemmen förnya sitt medlemskap för 2022.

Medlemsblankett

Den som har möjlighet att förnya medlemskapet för andra i lokalavdelningen måste få en underskriven blankett från den som vill förnya sitt medlemskap. Här finns medlemsblanketten.

Frågor?

Kontakta medlemshandläggare Maria Ekstedt på riksförbundet, 018-640 642, maria.ekstedt@svenskakyrkan.se.