Nytt år - nytt medlemskap

Nyhet Publicerad Ändrad

2023 fyller Svenska Kyrkans Unga 30 år! Förnya ditt medlemskap nu, så riskerar du inte att missa något av allt som händer under året. Enklaste sättet att förnya ditt medlemskap eller att bli medlem är via Medlemssidorna.

Så här förnyar du medlemskapet på Medlemssidorna

  • Gå in på Medlemssidorna.
  • Fyll i ditt medlemsnummer/personnummer och ditt lösenord längst upp till höger på sidan.
  • När du loggat in möts du av frågan om du vill förnya ditt medlemskap. Vill du byta lokalavdelning gör du det i listan, innan du klickar på ”förnya”.

Har du har glömt ditt lösenord kan du beställa ett nytt

  • Klicka på ”Glömt lösenordet?” längst upp till höger på sidan.
  • Fyll i ditt medlemsnummer/personnummer och din e-postadress på den sidan du kommer till.

En förutsättning för att du ska kunna beställa ett nytt lösenord är att du har din e-postadress registrerad på Medlemssidorna. Om du inte har det, eller behöver ändra din e-postadress kan du skicka ett mejl till svar@svenskakyrkansunga.se. I mejlet anger du ditt medlemsnummer och den e-postadress du vill registrera. Du får ett mejl när din e-postadress är registrerad.

Mejl och SMS

I januari skickas ett mejl till de som har angett sin e-postadress på Medlemssidorna, med en påminnelse om att förnya medlemskapet. Det kommer också att skickas SMS till dem som har angett sitt mobilnummer på Medlemssidorna (har två personer angett samma mobilnummer skickas två SMS till det numret). Genom att följa länken i SMS:et kan medlemmen förnya sitt medlemskap för 2023.

Medlemsblankett

Den som har möjlighet att förnya medlemskapet för andra i lokalavdelningen måste få en underskriven blankett från den som vill förnya sitt medlemskap. Här finns medlemsblanketten.

Frågor?

Kontakta medlemshandläggare Maria Ekstedt på riksförbundet, 018-640 642, maria.ekstedt@svenskakyrkansunga.se.