Foto: Unsplash

Nätvandrarchatten har öppnat

Nätvandrarchatten är en chatt för dig mellan 12-25 år. Där finns någon som vill lyssna på och prata med dig.

Vad får jag prata om?

Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

Öppettider

Chattens öppettider är alla måndagar klockan 19.00-22.00 och alla onsdagar klockan 19.00-22.00.

Här hittar du Nätvandrarchatten.

Vad är Nätvandrarchatten?
Chatten är att arbete som görs av Kyrkans SOS, en stiftelse som är en del av Svenska kyrkan. De arbetar med utbildningar och har stödtelefon och stödchattar för alla åldrar i hela landet. Nätvandrarna är den del som riktar sig till yngre personer. Svenska kyrkans Nätvandrare grundades av Kyrkans SOS och Skolkyrkan i Göteborg och har som syfte att utbilda trygga vuxna som finns på nätet för att lyssna på och stötta unga.