"Här och nu!"-dagen i september

Första lördagen i september är Svenska Kyrkans Ungas dag. Den 5 september går vi ut på gator och torg för att tala om vilka vi är och för att rekrytera nya medlemmar.

Detta är en dag då Svenska Kyrkans Ungas lokalavdelningar över hela landet syns på gator och torg för att visa vilka vi är och vad vi gör!

Vad som händer är helt upp till er lokalavdelning. Kanske bakar ni bullar och delar ut på närmsta torget? Eller varför inte bjuda in barn i området till en femkamp? Kanske en minikonsert eller teater utanför församlingshemmet som ni gör reklam för uppe vid lokala ICA-butiken?

Har ni frågor om dagen, eller en idé om vad en kul aktivitet är som andra lokalavdelningar kan göra, kontakta medlemshandläggare Maria Ekstedt på förbundet.