Foto: Neonbrand / Unsplash

Anmäl dig till höstens verksamheter!

Vi har redan öppnat anmälan till flera av höstens läger och arrangemang! Varför inte redan nu säkra din plats på Våga Vara Viktig, Bibelskolan eller Utbildningar för unga.

Den 1 april öppnade vi anmälan till flera av höstens läger och arrangemang.

Redan i juli drar vi igång ”höstterminen” med vårt Juniorläger på Helsjön. Sen drar det på med Bibelskolan Möte med Lukas, Våga Vara Viktig, Nattkamp och Utbildningar för unga. Dessutom dyker det upp distriktskvällar och annan rolig verksamhet under tidens gång.

Verksamhet hösten 2021

Nattkampen 2021

Under hösten 2021 kommer Lunds distrikt att arrangera Nattkampen med utgångspunkt från Långasjönäs camping, som ligger utanför Asarum i Blekinge. Arrangemanget är ett samarbete mellan de 5 sydligaste distrikten och som brukar samla mellan 300-400 personer.

Med rötter och fötter

Med rötter och fötter är en interreligiös utbildning för unga där innehållet fokuserar på att lära känna rasismens olika former i Sverige kopplat till sin egen tradition och liv. Deltagarna ska ges verktyg hur vi kan bidra till konstruktiv och inkluderande förändring, samt agera i sitt egna konkreta sammanhang. Fyra tillfällen aug-dec 2021, Flämslätts stiftsgård/digitalt/Göteborgs moské

Utbildningar för unga, Helsjön folkhögskola

Att bli tagen i anspråk med en uppgift gör både att en växer som människa och att en lättare blir en del av ett sammanhang. Vi vill stötta unga människor som söker en plats i sin församling. Ett av våra viktigaste områden är våra utbildningar för unga.19-21 nov 2021 och 28-30 jan 2022, Helsjön folkhögskola.

Utbildningar för unga, Åh stiftsgård

Att bli tagen i anspråk med en uppgift gör både att en växer som människa och att en lättare blir en del av ett sammanhang. Vi vill stötta unga människor som söker en plats i sin församling. Ett av våra viktigaste områden är våra utbildningar för unga. 3-5 dec 2021, 4-6 mar 2022, Åh stiftsgård.