Foto: Unsplash

Nyheter

Här kan du läsa nyheter som publicerats på vår webb. Du kan också prenumerera på våra nyheter genom att följa RSS-flödet.

Aktuellt från Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift

Prenumerera via RSS

Bli ung resurs!

Publicerad:

Letar du efter något meningsfullt att göra efter gymnasiet? Alla ungdomar mellan 18 och 25 år som vill prova på hur det är att arbeta i Svenska kyrkan är välkomna att söka till Ung resurs! Aug 2023-jun 2024, olika församlingar i Sverige eller Berlin

Motionera till riksårsmötet!

Publicerad:

Vill du ändra något inom Svenska Kyrkans Unga? Eller har du en bra idé för organisationen som fler måste få höra om? Skriv en motion! Det är ett förslag om att ändra något eller påpeka något, och tas upp på riksårsmötet.

Digitalt riksårsmöte 2024

Publicerad:

Riksårsmötet fattar beslut som rör hela Svenska kyrkans unga, och dit skickas deltagare från alla distrikt i Sverige för att besluta om verksamhet och budget för nästa år. 8-10 aug 2024, digitalt

Är du orolig för klimatet?

Publicerad:

Vi är många som känner oro inför klimat­förändring­arna och framtiden. I projektet Terra-Pi samlas kunskap och metoder för att kunna hantera klimatrelaterade tankar, känslor, upplevelser och funderingar. Ibland anordnas också utbildningar som du kan gå!

Nyhetsbrevet Informatören

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här!