Nattkampen 2022

Under hösten 2022 kommer Göteborgs distrikt att arrangera Nattkampen med utgångspunkt i Skee, Strömstad. Arrangemanget är ett samarbete mellan de 5 sydligaste distrikten och som brukar samla mellan 300-400 personer. 1-2 okt 2022, Strömstad

Temat för 2022 års nattkamp är ”Kärleken är... - dit du går går också jag”. Under natten kommer vi att gå igenom olika stationer på temat kärlek.

Nattkampen är en lagtävling där lag i olika åldrar och kategorier under natten går en bana där de stöter på ca 7-8 stationer där de genom samarbete ska klara av olika uppgifter.

I Nattkampen tävlar man i följande klasser:

Klass 1

13-16 år. Skall ha en ansvarig ledare 18 år eller äldre, utom tävlan.
Tävlar för en lokalavdelning/församling.

Klass 2

17-22 år, en deltagare får vara äldre, inom tävlan. Laget skall ha en deltagare som är 18 år eller äldre som ansvarig ledare, inom tävlan. Tävlar för en lokalavdelning/församling.

Klass 3

Alla åldrar 13 år och äldre. Laget skall ha en deltagare som är 18 år eller äldre som ansvarig ledare, inom tävlan. Tävlar för en lokalavdelning/församling.

Klass 4

Lag från övriga distrikt, blandlag från olika lokalavdelningar/församling. Skall innehålla en ansvarig ledare, 18 år eller äldre, inom tävlan.

Lag sammansatt av deltagare från flera lokalavdelningar/församlingar kan även delta i annan klass under en lokalavdelnings eller församlings namn.

Distriktsstyrelselag kan tävla på samma villkor som lokalavdelning/församling. Minst en person över 18 år.

Dit du går, går också jag

Rut 1:16

När?

Lör 1 oktober 2022 12:00 – sön 2 oktober 2022 12:00

Var?

Skee kyrka, Strömstad pastorat

Kostnad?

250 kr
Mat ingår. Övernattning sker i tält eller liknande som lagen själva tar med sig, ange hur många i din anmälan.

Anmälan?

Sista anmälningsdag har passerat.

Ladda ner informationsmaterial och bilder här

Vill du veta mer?

Kontakta mig gärna!