Foto: Zachary Nelson / Unsplash

LägerÄger

LägerÄger är vinterns ungdomsläger! Lägret har ett kreativt tema med fokus på skapande, musik och teater. LägerÄger är ett läger för dig som saknat att åka på läger bara för din egen skull, fyllt av aktiviteter och gemenskap. 4-6 dec 2020, Åh stiftsgård - inställt!

Under helgen kommer vi, genom olika föreläsare i kreativa workshop, att få prova på musik i kyrkans gemenskap, teater i kyrkliga miljöer och skapande verksamhet. Vi kommer att dela varandras erfarenheter av att vara ung kristen med ett kreativt fokus. Under helgen möts vi i andaktsgemenskap och i mässa.

Lägret riktar sig till ungdomar 16 år eller äldre.

Vid förhinder skall avanmälan ske senast 14 dagar innan arrangemangstillfället. Detta gäller även avgiftsfria arrangemang. Om förhinder anmälas efter 14 dagar debiteras 50 procent, om förhinder inte meddelas eller förhinder meddelas samma dag som arrangemangets start debiteras full avgift. Om arrangemanget är avgiftsfritt debiteras en avgift baserad på subventionering per deltagare. Vid sjukdom krävs sjukintyg från läkare, ledare eller målsman.

Arrangemanget genomförs i samverkan med Sensus studieförbund.

Datum och plats

4-6 december 2020, Åh stiftsgård - OBS! Inställt på grund av restriktioner på grund av corona-pandemin

500 kr för medlemmar i Svenska Kyrkans Unga
750 kr med icke-medlemmar i Svenska Kyrkans Unga
Resa, kost och logi ingår.

Anmälan är inte öppen för detta tillfälle.

Vill du veta mer?

Kontakta mig gärna!