Juniorläger

Varje sommar arrangerar Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift juniorläger på Helsjön. Det blir massor av lek, aktiviteter, bad och annat roligt.

Välkommen till sommarens juniorläger på Helsjön! I år är temat Händer i alla länder. Fastän vi alla är olika så är vi alla Guds händer i världen och del av en och samma mänsklighet.

Vi kommer tillsammans att upptäcka olika länder. Vi använder våra händer i spännande äventyr som har med världens alla länder att göra. Vi kommer självklart att vara ute mycket och delas in i grupper som tillsammans får ta sig an massor av olika utmaningar. Dessutom blir det mycket lek, bad, andakter, musik och annat roligt! Du kan bara inte missa detta! Här kan du ladda ner en informationsfolder och läsa mer om lägret.

Datum och plats

27-30 juli 2020, Helsjön folkhögskola

1500kr (i priset ingår kost och logi i säng)
1350kr för dig som är medlem i Svenska Kyrkans Unga