Göteborgs stift

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgin hiippakunnan seurakunnat

Yhdessä teemme paljon – työtä kaikkien ihmisten samanlaisten oikeuksien puolesta, aatteellista työtä, olemme kanssakäymisissä, laulamme, tuemme kansainvälistä avustustyötä, leikimme ja pidämme jumalanpalveluksia.

Seurakunnan jumalanpalvelukset, avoin toiminta ja erilaiset ryhmät ovat sinua varten ja antavat mahdollisuuden tavata asuinpaikkakuntasi ihmisiä ja tutustua heihin. Täällä kohtaavat kaikenikäiset ihmiset, eri taustoineen ja kokemuksineen. Täällä on toimintavalmiutta, inspiraatiota ja mahdollisuus tavata uusia ystäviä. Seurakunnan henkilökunta on myös mukana keskustelemassa ja antamassa eri tavoin tukea.

Kirkot ovat vihkiytyneet rukouksen ja hartauden paikoiksi. Monet istuutuvat mielellään hetkeksi sytyttämään kynttilän, nauttimaan hiljaisuudesta tai ihailemaan rakennuksia.

Tunne itsesi tervetulleeksi heti, tai lue enemmän sivulta Hitta din församling.