Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Satsningar och kampanjmaterial

Kommunikationsåret planeras för att vara i samklang med fokusområden och förhållningssätt, satsningar och även kyrkoåret och samhällsåret.

#sommarkyrka

Dela smultronställen! Med hashtagen #sommarkyrka kommer vi förhoppningsvis se extra somriga kulturarvsmiljöer med intressant text under perioden. Tillsammans fyller vi webben med härligheter!

Högtider och dagar

Här hittar du material som du kan använda när du ska kommunicera om kyrkoårets högtider eller andra viktiga dagar.

Kyrkan genom livet

Kommunicera om skeden i livet då människor kommer i kontakt med kyrkan: när man funderar på om man vill vara medlem, när man söker jobb, när man vill döpa sitt barn eller gifta sig till exempel.

Nyinflyttad

Här hittar du kommunikationsmaterial att använda till nyinflyttade i församlingen/pastoratet.

Om social hållbarhet

Här hittar du kommunikationsmaterial om social hållbarhet.

Rekryterande miljöer

Här hittar du informationsmaterial om rekryterande miljöer i Svenska kyrkan.