Foto: Kristin Lidell / IKON

Sång som kan bära, körledarfortbildning

Sång som kan bära - om längtan och nyfikenhet på körmusiken. Välkommen till körledarfortbildning - 3 dagar med barn och ungas sjungande i centrum, 2-4 feb 2023, Göteborg.

Undervisning med sången som utgångspunkt kan leda till körmusik. Men var ska vi börja och hur kan vi fortsätta? Med Göteborgs Domkyrkas Flickkör och Gustavi Ungdomskör som övningskörer vill vi låta dig vara med.

Föreläsningar och praktiska moment, metodik, gestik och repertoar, främst om det fortsatta sjungandet med barn och ungdomar. Du får dirigera körerna i körmusik för diskantkör och ung blandad kör.

Du kan delta som aktiv eller som passiv kursdeltagare. Som aktiv deltagare får du repertoar i förväg att förbereda.

Medverkande lärare är:

Petter Ekberg, körledare i Göteborgs Domkyrka.

Karin Oldgren, organist och körledare i St Petri församling i Malmö.

Florian Benfer, director musices vid Örebro universitet och kördirigent.

Ulrika Melin Lasson, stiftsmusiker Göteborgs stift och körledare i Göteborgs Domkyrka.

Fortbildningen genomförs i samarbete med Göteborgs domkyrkoförsamling

Detta är ett fysiskt arrangemang.

3000 kr för aktiv deltagare
2500 kr för passiv deltagare
Fika alla dagar samt middag fredag eftermiddag ingår.

2-4 februari 2023, Gustavigården, Kyrkogatan 28 i Göteborg
Anmäl dig här senast 12 januari 2023