Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Om webbplatsen

Göteborgs stifts officiella webbplats svenskakyrkan.se/goteborgsstift har utgivningsbevis och därmed en ansvarig utgivare. Ansvarig utgivare för svenskakyrkan.se/goteborgsstift är Göteborgs stifts stiftsdirektor Per Starke.

Utgivningsbevis innebär att det som publiceras på goteborg.se juridiskt faller under yttrandefrihetsgrundlagen och tryckfrihetsförordningen och omfattas därmed inte av dataskyddsförordningen.

Läs om utgivningsbevis för press, radio och TV

Har du frågor om utgivningsbeviset vänd dig till ansvarig utgivare Per Starke

Har du synpunkter på webbplatsen?

Du kan rapportera fel eller ge synpunkter på Göteborgs sifts webbplats genom att mejla till kom.gbgstift@svenskakyrkan.se