Vad är viktigt för dig?

Tillsammans gör vi mycket – arbetar för alla människors lika rättigheter, jobbar ideellt, umgås, sjunger, stödjer internationellt hjälparbete, leker och firar gudstjänst. Genom att vara medlem gör du detta möjligt!

Församlingens gudstjänster, öppna verksamheter och olika grupper finns för dig som en möjlighet att träffa och lära känna människor på din bostadsort. Här möts människor i alla åldrar, med olika bakgrund och erfarenheter. Här finns handlingskraft, inspiration och en chans att träffa nya vänner. Församlingens personal finns också med för samtal och stöd på olika sätt. Kyrkorna är invigda som platser för tillbedjan och andakt. Många tycker om att sitta ner en stund, tända ett ljus och uppleva stillheten eller beundra byggnaderna. Du måste inte vara medlem för att delta i kyrkan.

Känn dig välkommen att komma direkt eller Söka din församling.