Foto: Malin Wrigstad

Ung i den världsvida kyrkan - utbytesprogrammet startar upp igen

Nyhet Publicerad

Efter flera års paus återkommer Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna mellan 18–30 år! Redan i december erbjuds ett miniutbyte med den Lutherska kyrkan i Jordanien och det heliga landet. Välkommen att söka dit senast 24 september. Det fullskaliga programmet börjar nästa år.

Som utbytesdeltagare får du ta del av kyrkans verksamhet på plats, träffa andra unga vuxna och tillsammans reflektera över vad det kan innebära att vara en del av en världsvid kyrka och vad vi kan lära av varandra.

Som deltagare i Ung i den världsvida kyrkan är du en ambassadör för Svenska kyrkan och en aktiv del av Svenska kyrkans arbete med internationella kyrkorelationer. Vi ser gärna att du är medlem i Svenska Kyrkans Unga. Du som blir uttagen till att delta i utbytet förväntas kunna närvara samtliga datum i december och januari.

Mer information kan du få här på stiftets sida samt hos Act Svenska kyrkan.

Tänk på att sprida informationen till dem som kan vara intresserade!