Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon:+46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Ny monter på Bokmässan: Samtal fortsätter

När författarsamtalet på Se människan-scenen är klart finns möjligheten att fortsätta reflektera tillsammans kring scensamtalet i Samtal fortsätter-montern mitt emot scenen.

Montern är en lugn hörna där du får prata till punkt om det du precis lyssnat till, utan att särskilda förkunskaper behövs. Dessutom ges en mer ingående introduktion om metoden för dig som vill kunna ta hem den till ditt sammanhang.

Alla deltagare får möjlighet att dela sina egna tankar och bli utmanade av varandras. Var och en som är med får berätta om en känsla, en tanke och en utmaning som samtalet om boken gett.  

”När vi träffas i vår samtalsgrupp är det som om tiden står still. Det är en paus i livsbruset”, berättar en tidigare deltagare.  

Hur funkar det?

Efter scenprogrammet går alla som vill delta till Samtal fortsätter-montern mittemot Se människan. Samtalet pågår i ca 30 minuter och varje samtal kan ta emot 15 deltagare. Vi delar med oss av våra personliga reflektioner i tur och ordning. En samtalsledare håller i samtalet. 

Följande tider ges en mer ingående introduktion om metoden för dig som vill kunna ta hem metoden till ditt sammanhang.

Torsdag 26 sept  kl. 15.30 och 17.30
Fredag 27 sept kl. 9.30 och 16.00
Lördag 28 sept kl. 16.00
Söndag 29 sept kl. 15.30  

Samtalen sker i samarbete med Sensus

 

I Se människans scenprogram hittar du de författarsamtal som följs av Samtal fortsätter.