Foto: Malin Wrigstad

Nu startar Ung i den världsvida kyrkan

Nyhet Publicerad

Act Svenska kyrkans utbytesprogram för unga vuxna mellan 18–30 år är igång igen efter några års uppehåll, med bas på Rättviks stiftsgård. Anmälan görs senast 15 mars och gäller Filippinerna och Tanzania i år.

Det lilla miniutbytet som skulle ha skett i vintras tvingades tyvärr skjutas upp, eftersom det skulle ha varit i Israel och Palestina och det utbröt krig. Men denna gång handlar det om det fulla programmet över ett år, inklusive förberedelser och uppföljning.

Det är viktigt att hjälpas åt att få ut denna information till alla ungdomar som kan vara intresserade av denna stora möjlighet att få uppleva andra delar av den världsvida kyrkan. Att få vara med om detta ger rejält med erfarenheter, reflektion, fördjupade insikter om sig själv och om hela vår omvärld och om kyrkans uppdrag.

Läs mer på stiftets hemsida och hitta anmälningslänken hos Act Svenska kyrkan.