Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon:+46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Närstående organisationsenheten

Enheten är genom stiftsanställd präst knuten till Sjömanskyrkan i Göteborg som bedriver arbete bland sjöfolk och anhöriga. Enheten är också genom stiftsanställd präst knuten till Åh stiftsgård som är känd för retreatverksamhet, pilgrimsvandringar, sina konfirmandläger, sommarläger och kyrkliga kurser.

Lokalerna på Stigberget i Göteborg erbjuder gemenskapssamlingar, café och lunchverksamhet. Söndaglig gudstjänst firas. På Åh stiftsgård firas regelbundna tideböner och söndaglig gudstjänst. Stiftsgården fungerar även som konferensgård.

Ulf Sjögren

Biskopens sekretariat, Stiftsprost