En ung kille med keps och kedjor runt halsen.
Foto: Camilla Cherry /Ikon

Meningen med mig

Psykoterapeuten Christina Lloyd har tillsammans med Västerås stift tagit fram ett material med nycklar och verktyg för trygga samtal om känslor och mening. Metoden vänder sig till dig som jobbar med unga 13-20 år. Genom samtal och olika lekfulla och kreativa övningar som inkluderar hela kroppen – utforskar vi grundkänslor och existentiella meningsteman som kan vara särskilt aktuella för tonåringar. 5-6 okt 2023, Åh-stiftsgård

Genom samtal och olika lekfulla och kreativa övningar som inkluderar hela kroppen – utforskar vi 12 grundkänslor och 12 existentiella meningsteman som kan vara särskilt aktuella för tonåringar, som t ex ensamhet, längtan och tillhörighet. Övningar för att stärka relationen till naturen och bearbeta klimatoro finns genomgående i materialet. Tillsammans formar vi bärande berättelser, mer förståelse, fler perspektiv och mer grundläggande trygghet i livet.

”Meningen med mig” kan användas i olika trygga sammanhang där unga träffas, inom kyrkan och i andra ungdomsverksamheter eller skola.

Christina Lloyd, leg psykoterapeut och Dr i religionspsykologi och existentiell hälsa, har utvecklat materialet ”Meningen med mig” tillsammans med praktiker och unga i Västerås stift. Materialet är forskningsbaserat.  Christina Lloyd är även handledare och lärare i psykoterapi, med en specialisering inom traumabehandling och gruppanalytisk psykoterapi. 

Kostnad fastställs i mars 2023.

5-6 oktober 2023, Åh-stiftsgård, Ljungskile
Anmäl dig här senast den 4 september 2023
Anmälan öppnar 1 april 2023