Foto: GettyImages

Ljudet i gudstjänsten, steg 2

Att sköta ljudet i gudstjänsten kräver kunskap och träning. Kom och lär dig mer om hur tekniken fungerar och hur du kan bli bättre på att skapa ett bra ljud. Kursen är för dig som gått Ljudet i gudstjänsten steg 1. Fre 11 nov 2022 9.30, Åh stiftsgård

Välkommen till en utbildningsdag och fördjupning för dig som gått Ljudet i gudstjänsten steg 1[länk]. Under dagen arbetar vi med fördjupad ljudteknikteori. Det kommer att handla en del om akustik och om rummets betydelse för ljudet. Vi får också tillämpa kursinnehållet i praktiska övningar. För dig som vill anmäla dig till både steg 1 och 2 är det möjligt att boka övernattning på Åh. Detta gör du i sådana fall direkt med stiftsgården, tel. 0522-250 56.

Dagen vänder sig till kyrkomusiker, vaktmästare och övriga intresserade. Medverkar gör Mats Björving, kyrkomusiker och Ivar Höök musiklärare, båda med stor ljudteknikerfarenhet. Göteborgs stift i samverkan med Sensus.

Fika och lunch ingår

Fre 11 november 2022 9.30–16.00, Åh stiftsgård