Låna rollups och västar

Från stiftskansliet kan du låna rollups och västar med Svenska kyrkans logotyp. Det är gratis och miljövänligt att dela. Kontakta receptionen för att boka!

Låna västar

Du kan låna lite varmare västar med logotyp  i storlek M, L, XL och XXL. Finns även tunnare gula reflexvästar i one-size. Lånas ut en månad i taget, med möjlighet till en månads förlängning åt gången. Du kan även köpa egna reflexvästar i Svenska kyrkans webbshop. Du behöver logga in med ditt Svenska kyrkan-konto för att kunna hitta dem. Som inloggad kan du söka på ”väst” så kommer de upp.​

Låna rollups
Välj bland flera olika tematiska rollups:

1. Kom som du är!

Svenska kyrkan logga i övre högra hörnet.Text: Ibland går livet sönder. Ibland tappar vi bara en flisa, ibland går allt i kras.I Japan finns en gammal tradition där det som är trasigt lagas med guld, för att saker med historia anses vackrast. Kanske har vi alla större eller mindre sprickor. Kanske kan vi hjälpas åt att laga varandra.Välkommen in i en större gemenskap, oavsett om du är hel eller trasig, hur du mår eller hur du tror. www.svenskakyrkan.se

 • Bredd 85 cm
 • Höjd 200 cm

2. Vad bär du på?

Svenska kyrkan logga i övre högra hörnet.Text: Vi möter olika saker i livet, en del är tungt att bära på och annat bär vi med glädje. Reser du med tung eller lätt packning? Upptäck den större gemenskapen, ett sammanhang där vi kan dela det goda vi fått med oss under livets gång och en möjlighet 
att dela det som är tungt. www.svenskakyrkan.se

 • ​Bredd 85 cm
 • Höjd 200 cm


3. Kom som du är! 

Svenska kyrkan logga i övre högra hörnet.Text: Det finns så mycket som vill ha vår uppmärksamhet. Att ta en paus behöver inte vara att lämna alla måsten ogjorda. Ibland innebär det att hinna tänka en tanke  mellan smutsiga glas. Eller dela en stund med någon som också har disk kvar därhemma. Välkommen in i en större gemenskap, där du får tid att vara oavsett hur ditt vardagspussel ser ut. www.svenskakyrkan.se

 • ​Bredd 85 cm
 • Höjd 200 cm​

4. Vigsel - oanade valmöjligheter

Svenska kyrkanlogga i övre högra hörnet. Text: Eller? Hur ser er dag ut?
Stor vit klänning, hela släkten, kyrka, middag, brudvals... Röd second hand-kostym, bara ni två, i en park, varmkorv... Välkommen in för att prata om er bröllopsdag, kanske finns det möjligheter som ni inte ens anar.
www.svenskakyrkan.se/vigsel

 • ​Bredd 85 cm
 • Höjd 200 cm​​

5. Uppdrag förtroendevald

Göteborgs stifts logga i övre högra hörnet. Vinröd bakgrund med en vit tråd som löper längs långsidan. Text: Uppdrag förtroendevald. 

Bredd 85 cm
Höjd 210 cm​​

6. Kulturarv Miljö Fastighet

Göteborgs stifts logga centrerat nedtill. Svart bakgrund med röd rubrik och vit text. Text: Våra kulturarv och våra byggnader är till för att brukas och vårdas. Tillsammans kan vi göra det bättre - för kulturarvets, miljöns och ekonomins skull. 

Bredd 85 cm
Höjd 200 cm​​  

7. Svenska kyrkans logotyp

Svenska kyrkans logotyp i övre delen. Röd bakgrund med texten "Svenska kyrkan" i upprepat mönster som tonar ut mot bakgrunden. 

 • Bredd 85 cm
 • Höjd 200 cm​

8. Dop - välkommen in i en större gemenskap

Svenska kyrkanlogga i övre högra hörnet. Text: Du är aldrig ensam! Puss, pappa. Välkomna in i en större gemenskap. svenskakyrkan.se

 • Bredd 85 cm
 • Höjd 200 cm

9. Stiftskarta

En karta över hela Göteborg stift med församlings -, pastorats- och kontraktsgränser. Text: Karta över Göteborgs stift 2020.

Bredd: 85 cm
Höjd: 210 cm​ 

10. Rollup Kickoff 2020

En kvinna läser en bok under ett träd. Text på grön bakgrund: Berättelsernas livskraft. En konferens om teologi och pedagogik. Borås 19-20 augusti 2020. Logotyper: Svenska Kyrkans Unga, Sensus, Svenska kyrkan. 

Bredd: 85 cm
Höjd: 210 cm

11. Svenska kyrkans miljödiplomering

​Svenska kyrkans logga i nedre högra hörnet.Fotavtryck format av gröna löv. Text: Svenska kyrkans miljödiplomering. På väg för en hållbar framtid. 

 • Bredd 85 cm
 • Höjd 210 cm

12. Samverkande inköp

Svenska kyrkans logga i övre högra hörnet. Färgglada symboler för hållbarhet omger texten: Tillsammans spar vi resurser och tar ansvar för skapelsen genom att handla från de leverantörer vi har avtal med. 

 • Bredd 85 cm
 • Höjd 210 cm​

13. Att veta och tro - att tro och veta

Två rollups som kan användas tillsammans eller var för sig. Bild av maneter på den ena, bild av stjärnhimmel och en nebulosa på den andra.Svenska kyrkans logga nedtill på svart botten.

Bredd 85 cm
Höjd 200 cm

14. Inköpskonferens och Hållbar konsumtion

Svenska kyrkans logga i övre högra hörnet. Evighetssymbol på grön bakgrund. 

Bredd 85 cm
Höjd 210 cm

15. Med Göteborgs stifts vapen

Göteborgs stifts logga i övre högra hörnet. Stiftsvapnet i bakgrunden. Det finns en blå och en lila. 

Bredd 85 cm
Höjd 200 cm


16. Svenska Kyrkans Unga

Två rollups. En med texten: En öppen demokratisk rörelse för barn och ungdomar i Svenska kyrkan med Kristus i centrum och dopet som grund. En  med texten: Vi vill verka i hela Guds skapelse. Svenska Kyrkans Ungas logotyp. 

 • Bredd: 85 cm
 • Höjd: 210 cm​