Foto: Kristin Lidell/Ikon

Resurser

Ta del av en mångfald av resurser som inkluderar till exempel poddar, samtal och inspelningar. Oavsett om du söker efter underhållning, lärande eller inspiration finns det något för alla att upptäcka och dra nytta av. Här har du möjlighet att utforska och fördjupa din kunskap på olika områden.

Poddar

Lyssna på en podcast utvidga dina kunskapa och perspektiv genom att en blandning av information och underhållning. Det ger kan vara en högst flexibel lyssning.

Scensamtal

På Se människan-scenen hålls ett 60-tal författarsamtal, med utgångspunkt i årets nyutkomna böcker. Alla med litteratur och existentiella frågor i centrum. Varje dag inleds även med en morgonmeditation.

Samtal om de stora frågorna

Författarsamtalen från Svenska kyrkans Se människan-scen på Bokmässan kretsar kring livsfrågor, tro, vår samtid och historia. Här hittar du inspelningar - film och podcast - sorterade i tolv olika teman.

Utställningar att låna

Upptäck och låna en unik utställning från Kultursamverkan. Skapa en levande kulturmiljö med spännande utställningar som inspirerar och förenar.