Göteborgs stift kultursamverkan

Prata med oss

Kontakt

Göteborgs stift kultursamverkan

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Anmälan till Se människan-scenen 2018

Medverkan på SE MÄNNISKAN-scenen Bokmässan 27/9 – 30/9 2018 INTRESSEANMÄLAN scenprogrammet

Se människan på Bokmässan i Göteborg fortsätter att utvecklas som en mötesplats för litteratur och livsfrågor. Under förra året genomfördes 65 författarsamtal på vår scen.

Se människan drivs av Svenska kyrkan i samarbete med Verbum, Sensus, Sigtunastiftelsen och andra aktörer och erbjuder forum där litteratur, kultur och det existentiella perspektivet står i centrum.

Vår scen finns mycket fördelaktigt belägen på plan 2. Programpunkterna på scenen börjar varje hel och halv timme och pågår i 20 minuter.

Förslag till scenen
Förslagen förutsätts vara baserade på en aktuell bok. Det existentiella perspektivet är prioriterat på Se människan-scenen. Eftersom vi får många förslag på facklitteratur är förslag baserade på barn- och ungdomslitteratur och skönlitteratur särskilt välkomna.

Anmälningsavgift
Vi tar ut en teknisk avgift på 2300 kr per programpunkt. I avgiften ingår samtalsledare, scenvärd och nödvändig teknisk utrustning.

Dessutom ingår annonsering av scenprogrammet i mässtidningen som ges ut i ca 350 000 exemplar och i vår egen tidning SE MÄNNISKAN, ca 60 000 exemplar. Se människan annonserar också inom mässområdet och på Bokmässans hemsida.

Informera om inspelning
Scenprogrammet filmas och publiceras på YouTube. Ansvaret för att den som medverkar får information om detta ligger på dig som anmäler. Förlag är välkomna att länka till de filmade samtalen. 

Hur anmäler jag?
Programförslag för Se människan-scenen lämnas genom att fylla i den elektroniska blanketten här senast den 23 mars.

Observera att det finns ett begränsat utrymme om 500 tecken för att beskriva ditt förslag.

När får jag svar?
Vi brukar som regel få in fler förslag än vi kan erbjuda tider på scenen och kan därför inte garantera plats. Urvalet görs av en särskild programgrupp. Ett väl genomtänkt och formulerat förslag har självklart störst chans. Bekräftelse och korrektur skickas ut ca fyra veckor efter sista anmälningsdatum.

Förslagsställarens åtagande
Observera att den vars förslag blir antaget själv ansvarar för att föreslagna medverkande finns på plats i Se människan-montern den aktuella tiden för samtalet samt för kostnaden för medverkandes resa och hotell.

Frågor och hjälp med praktiska ting 
För frågor kring din anmälan kontakta vår administratör Kristina Bergqvist på tel, 031-771 30 66 eller e-post: Kristina Bergqvist

Varmt välkommen att lämna förslag till Se människan-scenen!

Erika Hedenström & Mikael Ringlander  
projektledare och programansvariga