Foto: Mikael Ringlander

Årets filmfestival

Göteborg Film Festival 2022 att äger rum mellan 28 januari och 6 februari. Festivalen sker på biograferna i Göteborg och vissa filmer kommer parallellt att visas även digitalt.

Svenska kyrkans filmpris 2022 till Dag för dag. Visas på C More från och med 30 mars!

Filmen Dag för dag i regi av Felix Herngren får Svenska kyrkans filmpris. Priset delades ut av biskop Susanne Rappmann i samband med filmens premiär under den pågående Göteborg Film Festival.

Nominerade filmer till Svenska kyrkans filmpris Angelos 2022

Femton filmer är med och tävlar i år, här kan ni läsa mer om dem!

Filmfestivalens jury 2022

För tjugoförsta gången kommer Svenska kyrkans filmpris Angelos att delas ut under Göteborg Film Festival. Årets jury finner ni här.

Filmiska salonger 2022

Svenska kyrkan medverkar i flera av de filmiska salongerna som äger rum på Aftonstjärnan under Göteborg Film Festival. Läs mer om programmen här!