Foto: GettyImages-1328200289

Kommunikationsplanering

En heldag för dig som har kommunikationsansvar i församlingen. Få verktygen för att planera externkommunikationen och hitta ett upplägg för just din församling/pastorat. Du får stöd i att hitta till din vision, dina mål och definiera din egen roll, för att sedan komma hem med en konkret verksamhetsplan för kommunikationen. Ons 12 apr 2023 8.30, Göteborg

Som kommunikationsansvarig har du arbetsområden som du förfogar helt över, några som du kan påverka och en del som ligger utanför din kontroll. Det kan vara svårt att navigera landskapet och hitta sin roll i kommunikationsarbetet. Kursen ger dig möjlighet att centrera dig i vad du själv har för målsättningar, drömmar och önskemål i ditt arbete. När du vet var du själv står kan du ta nästa steg och göra handfasta planer för framtiden.

Dagen varvar teori med övningar och avslutas med handfast arbete, vi får dessutom tillfälle att dela erfarenheter med varandra. Du kommer att få stöd i att hitta ditt varför som sedan mynnar ut i en verksamhetsplan och aktivitetslista med tydliga steg att ta, som du kan ta med hem och sätta i verket inför kommande år.

Detta är ett fysiskt arrangemang som vänder sig till dig som är kommunikationsansvarig i församlingen, oavsett vilken yrkestitel du har. Mingelfika från 8:30 programmet startar 9:00.

Fika och lunch ingår

Ons 12 april 2023 8.30–16.00, Stiftskansliet i Göteborg