Klimat- och miljönätverk

Nätverk för er som arbetar med Kyrkans miljödiplomering och/eller klimat- och miljöfrågor inom Göteborgs stift. Nätverket har varit aktivt i många år och har varit ett givande forum för de som arbetar brett med klimat- och miljöfrågor. Oavsett om ni är nya eller varit med tidigare, är ni varmt välkomna! Tor 13 okt 2022 9.30, Göteborg

Under en stor del av dagen kommer vi att arbeta och samtala i workshopsform. Vi delar med oss av våra olika erfarenheter och hjälps åt att reda i de utmaningar som ni står i lokalt.  Utifrån diplomeringsverktygets struktur försöker vi konkretisera såväl mål i Agenda 2030 som i Färdplan för klimatet.

Nätverket riktar sig till dig som arbetar med klimat- och miljöfrågor i församlingar och pastorat oavsett om det är på en större del av tjänsten eller bara en lite mindre del.

Nätverksträffen genomförs i samverkan med Sensus studieförbund och under dagen kommer Lina Alsterlund finnas med och leda workshop och andra övningar.

Kostnadsfritt
Fika och lunch ingår (frukostsmörgås från 9.00, program från 9.30)

Torsdag 13 oktober 2022 09.00–15.30, Göteborg
Anmäl dig här senast den 9 oktober 2022