Två personer som samtalar med varandra och ler.
Foto: Thinkstock

Arbeta i församling

Församlingarnas huvuduppgift handlar om gudstjänst, undervisning, diakoni och mission. Men det finns även uppdrag inom till exempel kyrkomusik, församlingspedagogik, administration, ekonomi, HR, kommunikation och förvaltning.

Musikpedagog, heltid, till Munkegärdekyrkan, Kungälv

Vill du arbeta med ungdomar, familjer och musik i gudstjänsten? Kungälv Ytterby församling söker en musikpedagog till Munkegärdekyrkan.

Modig diakon med fokus på verksamhetsutveckling för diakonimottagning och församlingsliv

Är du den modiga diakonen som ser möjligheter i att vara kyrka i samtiden och orädd för att söka nya vägar i en spännande och expansiv del av Göteborg? Läs mer och sök den här spännande utvecklande tjänsten!

Präst till Bergsjöns kyrka, Göteborg

Prästtjänst i spännande kontext!!! Söndagens mässa är navet i veckan och gudstjänsterna är välbesökta och livfulla. Mycket av arbetet i Bergsjön bygger på nätverkande och samarbete med lokala aktörer och religiösa sammanhang. Det har en tydlig diakonal prägel och kyrkan står öppen så gott som varje dag. Känner du till det nationella nätverket ”Framtiden bor hos oss”? Många av våra erfarenheter och metoder lär vi, delar och låter oss inspireras av andra. Läs mer och sök till den här intressanta tjänsten!

Musiker i Hjällbo kyrka, Göteborg

Är du kyrkomusikern vi söker? Tjänsten är en av flera musikertjänster i arbetslag Nord. Här är söndagens mässa central men kyrkan är också öppen på vardagar för många besökare som tänder ljus och ber. Kyrkan är också hem för två ortodoxa församlingar som firar sina gudstjänster där. Musik på olika språk och från många olika traditioner är ett välkommet inslag i kör- och gudstjänstlivet. Låter det lockande? Sök direkt!

Uddevallabron i skymningen fotograferad snett underifrån en

Uddevalla pastorat söker kyrkoherde

Vi söker en kyrkoherde som kan leda, entusiasmera, engagera och lyssna. Som kan utveckla det andliga livet och ha det övergripande ansvaret för församlingsverksamhet och kyrkogårdsförvaltning.

Orgeln i S:t Nikolai kyrka, i valven projiceras bilder av trädkronor.

Organist

Välkommen att söka tjänsten som organist i S:t Nikolai kyrka i Halmstads församling.

Göteborgs stift söker fastighetsförvaltare/underhållsplanerare

Egendomsenheten söker nu en fastighetsförvaltare med fokus på underhållsplanering som vill ta sig an Svenska kyrkans spännande fastighetsbestånd i samarbete med fastighetsansvariga och annan personal ute i församlingar och pastorat, och stötta vår organisation till en aktiv förvaltning

Ekumenik – kristen tro på olika sätt illustreras med bilder på olika kyrkobyggnader.

Göteborgs stift söker fastighetsförvaltare

Egendomsenheten söker nu en fastighetsförvaltare som vill ta sig an Svenska kyrkans spännande fastighetsbestånd i samarbete med fastighetsansvariga och annan personal ute i församlingar och pastorat och stötta vår organisation till en aktiv förvaltning.

En kvinna berättar något för en grupp barn

Barnpedagog, vikariat 75%

Halmstads församling söker en barnpedagog för barn 0-6 år till Martin Luther/ Andersberg. Tjänsten är ett vikariat på 75%

Diakon till Sävedalens församling

Vi söker en diakon som brinner för att jobba med ungdomar, samt med människor med funktionsvariationer.

Församlingsherde till Partille församling

Stabilt arbetslag söker en församlingsherde med hjärta för kyrkans uppdrag och sin personal.

Kyrkogårdsförman 100% till Nödinge församling

Nödinge församling är belägen strax norr om Göteborg. Vi söker nu en Kyrkogårdsförman på 100%

Bokenäsets församling söker Komminister 100%

Välkommen med din ansökan snarast!

en gul post-it-lapp med texten Kyrkoherde inringat med röd tusch.

Kyrkoherde sökes

Stora Lundby-Östad pastorat söker dig som vill leda två engagerade församlingar i en naturskön bygd, 3 mil från Göteborg.

Arbetsledande präst eller diakon - Ledig tjänst

Vill du arbetsleda ett engagerat team på ca 10 medarbetare, med särskilt fokus på gudstjänst och diakoni? Du som är präst eller diakon i Svenska kyrkan är välkommen att söka tjänsten som verksamhetschef, gudstjänst och diakoni.

De tre kyrkorna. Fr.v. Björlanda, Amhult, Torslanda

Lediga tjänster - Två präster

Vi söker dig som är prästvigd i Svenska kyrkan och vill arbeta med människor i olika åldrar. Som komminister i Torslanda-Björlanda församling arbetar du i en stor vardagsverksamhet tillsammans med kollegor, ideella och förtroendevalda med fokus på söndagens olika gudstjänster.

Ledig tjänst - Arbetsledande präst eller diakon.

Vill du arbetsleda ett engagerat team på ca 10 medarbetare, med särskilt fokus på gudstjänst och diakoni? Du som är präst eller diakon i Svenska kyrkan är välkommen att söka tjänsten som verksamhetschef för gudstjänst och diakoni.

Ledig tjänst: Diakon 100% i Backa

Vill du bryta ny mark och vara med och utveckla diakonin i Backa församling? Nu söker vi en diakon 100%. Välkommen med din ansökan senast 2 september.

Ledig tjänst: Församlingspedagog 100% i Backa

Är du vår nya församlingspedagog som vill leda och utveckla verksamheten för barn och familj i Backa församling? Nuvarande församlingspedagog går i pension och vi söker hennes efterträdare. Välkommen med din ansökan senast 2 september.

En glad man omgiven av ungdomar.

Församlingspedagog

Välkommen att söka tjänsten som församlingspedagog för S:t Nikolai/Olaus Petriområdet i Halmstads församling.

En glad diakon som krattar

Diakon 100% S:t Nikolai/Olaus Petri

Halmstads församling verkar i tre områden. Vi söker nu en diakon i området S:t Nikolai/Olaus Petri.

En diakon som sitter framför ett par och lyssnar.

Diakon 100% Martin Luther/Andersberg

Vi söker dig som vill vara med och utveckla det diakonala arbetet i Martin Luther/Andersberg arbetsområde, där Martin Luthers kyrka, Andersbergskyrkan och Sjömanskyrkan med dess Café är beläget.

En kvinna bakom en disk pratar med en man i röd väst.

Verksamhetsledare till diakonal mötesplats Gunnared i Göteborg

Nylöse pastorat ligger i startgroparna för uppbyggnaden av en mötesplats med fokus på diakoni och mission där andakt och gudstjänstliv blir en del av vardagens puls i kyrkan. Är du verksamhetsledaren vi söker?

En kvinnlig diakon med grön frimärksskjorta och diakonemblem om halsen sitter i en fåtölj och samtalar med en annan kvinna.

Diakon till Göteborg

Ett uppdrag som består av att bedriva diakonalt arbete i en mindre kontext, men också att bidra med din kunskap i sammanhang som har ett mer övergripande perspektiv genom till exempel pastoratets gemensamma diakonimottagning som öppnar inom kort. Sök direkt!

Lagspelande pedagog till Göteborg

En tjänst i den dynamiska spännande och expansiva nordöstra Göteborg bland barn och unga vuxna. Sök nu!

Präst till Tranemo församling med inriktning mot gudstjänstutveckling

Välkommen att söka tjänst i Svenska kyrkan i Kind

Är du diakonen som vill jobba i norra arbetslaget ?

En spännande tjänst i ett pastorat som är angeläget och modigt, öppet och lyhört för Gud och vår samtid. Vänd mot Guds framtid i hopp och förväntan. Det här är kanske något för dig! Sök och ta reda på mer!

Är du den nya kyrkomusikern i Göteborg -Bergsjön, Gunnared, Hammarkullen och Hjällbo?

Nu behövs en 100 % kyrkomusiker till nordöstra Göteborg. Ett pastorat som är angeläget och modigt, öppet och lyhört för Gud och vår samtid. Vänd mot Guds framtid i hopp och förväntan. Det kanske passar dig perfekt!? Sök och ta reda på mer!

Komminister till arbetsområde Bergsjön, Gunnared, Hammarkullen och Hjällbo

Är du modig? Är du angelägen? Öppen och lyhörd för Gud i vår samtid? Det är vad pastoratet vill vara och har som vision i församlingsinstruktionen. I den här tjänsten utförs arbete i en mångkultur, interreligiös och ekumenisk kontext. På flera håll ett livligt gudstjänstliv, samt stora diakonala behov. Spännande va? Sök.

Två kvinnor samtalar med en gråhårig person med hästsvans.

Komminister till arbetsområde Angered, Bergum, Kortedala, Nylöse och Utby

Är du prästen vi söker? Nylöse pastorat skriver i församlingsinstruktioner "vill vara en kyrka som är  angelägen och modig, öppen och lyhörd för Gud och vår samtid och vänd mot Guds framtid i hopp och förväntan." Därtill befinner sig Nylöse pastorat i en spännande och expansiv del av Göteborg. En spännande tjänst - sök!