Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon: +46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Hitta gravplatsen

Söker du en särskild gravplats? Här kan du hitta länkar till sidor där du kan leta vidare efter gravar i olika regioner i Sverige.

Du kan själv söka efter gravar i gravregistret via www.gravar.se. Gravbok började föras först på 1940-talet, så innan dess är informationen om de gravsatta bristfällig eller saknas.

Det finns även fyra andra portaler där du kan söka efter uppgifter om gravar:

SvenskaGravar.se - Här kan du söka efter gravsatta på kyrkogårdar hos för närvarande 35 kyrkogårdsförvaltningar i Sverige.

FinnGraven.se – Omkring 55 församlingar/kyrkogårdsförvaltningar är i dag anslutna till tjänsten.

Gravar.se – Här finns uppgifter från drygt 200 svenska församlingar, främst landsbygd.

Gravstensinventeringen - Gravstenar från huvudsakligen från före år 1900