Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon:+46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs stift söker vik. konsulent 40 %

Till Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift söker vi en vikarie på 40 % från 1 februari 2020 och året ut.

Svenska kyrkans Unga arbetar bland annat med demokratifrågor och utbildningar för unga ideella.  Organisationen är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro, och en demokratisk rörelse av barn och ungdomar i Svenska kyrkan.

Vi söker dig som kan och vill arbeta 40 % med framför allt kontakt med lokalavdelningar och sommarjuniorläger samt utbildningar i viss utsträckning. Vikariatet börjar 1 februari 2020 och varar under hela året, med möjlighet till förlängning.

Arbetet går att kombinera med studier, annat deltidsarbete eller kan vara något för dig som arbetar som församlingspedagog – eller församlingsassistent och vill pröva något annat under en tid. Köp av tjänst från församling är en möjlighet vi gärna prövar.

Vill du veta mer hör av dig till

Monica Hellerfjord, enhetschef för enheten för Församlingsutveckling, 031-771 30 35
Rebecka Persson, ordförande, Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift
Ylva Bodell, facklig företrädare, KyrkA, 031-771 30 14.

Ansökan

Snarast, dock senast 31 december 2019, via e-post till Therese Warberg, rekryterare therese.warberg@svenskakyrkan.se

Svenska Kyrkans Unga i Göteborgs stift