Foto: GettyImages

Ekonominätverket, hösten 2022

Ekonominätverket ger möjlighet till dig som arbetar med ekonomi i församling/pastorat ansluten till GAS Ekonomi, att möta andra i liknande roller och utbyta erfarenheter. Fre 11 nov 2022 9.00, digitalt.

Det övergripande syftet med nätverksträffarna är Relationer – Dialog – Kompetensutveckling.

Vi vill vara en mötesplats mellan alla som arbetar med ekonomi enligt GAS i Göteborgs stift och i de församlingar/pastorat i Stockholms, Strängnäs och Skara stift som vi samarbetar med. För att möjliggöra att så många som möjligt kan delta, arrangerar vi nätverksträffarna i digital form.

Med nätverket vill vi bygga relationer och diskutera aktuella frågor kring ekonomi i Svenska kyrkan, GAS Ekonomi och servicebyråtjänster. På träffarna ges en kombination av samtal mellan deltagare och presentationer från stiftskansliet och inbjudna föreläsare.

Kostnadsfritt

Fre 11 november 2022 9.00–16.00, digitalt