Other languages with Google Translate

Kontakt

Göteborgs stift Besöksadress: Lilla Bommen 1, 41104 Göteborg Postadress: Box 11937, 40439 Göteborg Telefon:+46(31)7713000 E-post till Göteborgs stift

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

HR och lönenheten

Genom att tillhandahålla tillförlitligt och professionellt stöd inom HR och lön vill Göteborgs stift främja en god förvaltning i stiftets församlingar och pastorat och bidra till att frigöra resurser till församlingens grundläggande uppgift; att fira gudstjänst, bedriva undervisning samt utöva diakoni och mission.

Stiften och Svenska kyrkans nationella nivå arbetar tillsammans för att skapa en samordnad och ändamålsenlig administration inom hela Svenska kyrkan, bland annat genom att tillhandahålla standardiserade administrativa tjänster till enheter, församlingar och pastorat- servicebyråtjänster.

Enheten HR och lön arbetar med att erbjuda församlingar och pastorat servicebyråtjänster inom området. Här ryms lönehantering och kvalificerat HR arbete. Arbetet är grundat på lojalitet, förtroende, samverkan och goda relationer över tid.

Eva Höglund Persson

HR och lön, Enhetschef