Bokmässan och Se människan-scenen

Administration av författare och kontaktpersoner.

Författare
För att kunna planera, administrera och informera om programmet på Svenska kyrkans scen på Bokmässan behöver vi deltagande författares för- och efternamn samt uppgift om språk och land. Vi stödjer denna hantering på den överenskommelse om deltagande på Bokmässan som finns mellan varje författare och hens förlag. Vi lagrar alla anmälningar i en databas som tillhandahålls av leverantören Premium System, vilka vi har tecknat särskilt avtal med för att säkerställa att dina personuppgifter är säkra. Dina personuppgifter sparas i fem år för att vi ska kunna gå tillbaka och se om du har deltagit förut och i så fall vad programmet var den gången.

Vid samtliga scenframträdanden av författare på Se människan-scenen görs bild- och ljudupptagningar. Dels sänds bilden direkt på skärmar vid sidan av scenen för publiken på plats, dels publiceras samtalen i efterhand som filmer på YouTube och som poddar där poddar finns. Publiceringen görs med stöd av en intresseavvägning, där vårt (och ditt!) berättigade intresse av att marknadsföra dig, din bok och vårt event anses väga tillräckligt tungt för att rättfärdiga att dina personuppgifter behandlas. Du kan invända mot publiceringen genom att kontakta oss via den kontaktväg som anges i slutet av vår integritetspolicy.

Kontaktpersoner
För att allt ska flyta på smidigt under mässdagen behöver vi namn och telefonnummer till en kontaktperson hos varje förlag som anmält författare till Se människan-scenen. Om du angivits som en sådan kontaktperson av någon på ditt förlag hanterar vi dina personuppgifter med stöd av vårt berättigade intresse av att kunna komma i kontakt med dig vid behov. Vi lagrar alla anmälningar i en databas som tillhandahålls av leverantören Premium System, vilka vi har tecknat särskilt avtal med för att säkerställa att dina personuppgifter är säkra. Dina uppgifter sparas i fem år av oss efter Bokmässan.