Domkyrkoorganist Mikael Fridén, stiftsmusiker Ulrika Melin-Lasson och biskop Susanne Rappmann flankerar de nyutexaminerade kyrkomusikerna Joel Bergström, Gustav Bäckström, Helena Wik och Dominik Göbel.
Foto: Torgny Lindén

Biskop Susanne välkomnade kyrkomusiker 2022

Den 7 juni 2022 välkomnade biskop Susanne Rappmann fyra kyrkomusiker som fått ut sin examen.

Tisdagen den 7 juni, i Göteborgs domkyrkan, välkomnades de kyrkomusiker  från Göteborgs stift som fått ut sin examen. Det skedde i en mässa som leddes av biskop Susanne Rappmann.

De som välkomnades var kyrkomusikerna Joel Bergström som tjänstgör i Löftadalens pastorat, Gustav Bäckström som tjänstgör i Lysekils pastorat, Helena Wik som tjänstgör i Kungsbacka-Hanhals församling och Dominik Göbel som tjänstgör i Falköpings pastorat i Skara stift.

Bildtext: