En man i svart kostym sitter på Kyrkomötets scen med en ordförandeklubba i handen.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Att leda möten till effekt, för ordförande

Ett möte är inte till för sin egen skull, det är bara formen för att en grupp ska kunna ta nästa steg i handlingsprocessen, det vill säga driva frågor och ärenden till beslut. Ons 1 feb 2023 18.00, digitalt

Att leda möte till effekt kommer inte av sig själv. De kommer inte heller genom fix och trix eller genom att bara plocka in nya metoder. Under passet kommer du lotsas genom olika processer som behöver fungera parallellt för att nå bästa resultat. Du kommer få konkreta råd och verktyg, men också reflektionsutmaningar som ger dig ökad förståelse av hur du kan tänka och leda möten på ett mer effektfullt sätt. Din roll som ordförande är central för att både rådet/gruppen och mötet ska fungera. Ing-Marie Rundwall lotsar oss i en process som gör oss till bättre och tryggare mötesledare. Ing-Marie Rundwall har bland annat gett ut boken ”Att leda möten till effekt” (2022) och är delförfattare till ”Du är vald” (2021) och ”Handbok för arbetsledare” (2020).

Det finns ett utbildningstillfälle att välja på.

Målgrupp: Ordförande i kyrkofullmäktige, kyrkoråd eller församlingsråd.

Detta är ett digitalt arrangemang.

Kostnadsfritt

Ons 1 februari 2023 18.00-20.00, digitalt