Foto: GettyImages-1016779444

Att leda möten till effekt, för kyrkoherdar och mellanchefer

Ett möte är inte till för sin egen skull, det är bara formen för att en grupp ska kunna ta nästa steg i handlingsprocessen, det vill säga driva frågor och ärenden till beslut. Tis 18 apr 2023 9.00, digitalt.

Att leda möte till effekt kommer inte av sig själv. De kommer inte heller genom fix och trix eller genom att bara plocka in nya metoder. Under passet kommer du lotsas genom olika processer som behöver fungera parallellt för att nå bästa resultat. Du kommer få konkreta råd och verktyg, men också reflektionsutmaningar som ger dig ökad förståelse av hur du kan tänka och leda möten på ett mer effektfullt sätt. Ing-Marie Rundwall lotsar oss i en process som gör oss till bättre och tryggare mötesledare. Ing-Marie Rundwall har bland annat gett ut boken ”Att leda möten till effekt” (2022) och är delförfattare till ”Du är vald” (2021) och ”Handbok för arbetsledare” (2020).

Målgrupp: Kyrkoherdar och mellanchefer med arbetsledaransvar.

Detta är ett digitalt arrangemang.

Tis 18 april 2023 9.00-12.00, digitalt
Anmäl dig här senast den 27 mars 2023